Anne Åslund Henriksson.png

Anne Åslund Henriksson

Seniorkonsult HR

I mitt arbete vet vi att det är människor som gör skillnaden och att det finns personer, som oavsett nivå, bidrar med något utöver det vanliga.

Dynamic Management och övriga tjänster från Euro-Academy passar väl in då jag ständigt träffar människor som vill utvecklas eller ta nästa steg i karriären.

Jag har lång erfarenhet från bank och finansmarknaden inom InvestmentBanking och Wealth Management/ Private Banking och Strategisk affärsutveckling. Senaste åren från ett executive searchbolag som är en helhetsleverantör av tjänster inom kompetensförsörjning på chefs- och specialistnivå för svenska och internationella kunder.

Erfarenhet av olika roller från stor global bank till litet entreprenörsdrivet företag har gett mig en bra förståelse för vad som krävs i olika typer av bolag. Jag drivs av att kreera och tänka nytt för att nå uppsatta mål gärna med skräddarsydda lösningar som är individ och/eller företagsanpassade. Att utveckla och driva projekt inspirerar mig att tänka nytt och utveckla mig själv och andra.

Jag tror att hållbart ledarskap och bra affärer bygger på goda relationer med människor och det gäller att vara snabb, öppen, ärlig och flexibel.

Certifieringar/Licensieringar

Certifierad konsult, Dynamic Management, Euro Academy
Certifierad användare av Talent Q, Diemensions, Elements.
Certifierad användare av UPP Testet-Psykologisk Metod AB
Swedsec licens
Projektledarutbildning SEB
Dale Carnegie, Ledarskapsakademi, certifierad i ledarskap och kommunikation.

Kontakt

Anne Åslund Henriksson

anne.aslundhenriksson@euro-academy.com

Tfn +46 70 319 17 00